Home > Berichten > Tegelgroothandel Jos Haag kondigt samenwerking met Serenissima aan

Tegelgroothandel Jos Haag kondigt samenwerking met Serenissima aan

Showroom Jos Haag - Serenissima

Tegelgroothandel Jos Haag hecht grote waarde aan een actueel assortiment. Regelmatig worden trends en ontwikkelingen in de markt dan ook doorvertaald naar nieuwe series en samenwerkingen. Per direct zal het huidige assortiment van Tegelgroothandel Jos Haag worden uitgebreid met het Italiaanse tegelmerk Serenissima.

 

Betrouwbare partner

Sinds de oprichting in 1968 staat Serenissima synoniem voor creativiteit, elegantie en technische innovatie. Na jarenlange ervaring met zusterbedrijf CIR heeft Jos Haag gedegen kennis over de organisatie en haar mogelijkheden, zoals het brede netwerk van dit merk in Nederland. EenĀ  partnership om trots op te zijn!

 

Grootformaat tegels

Serenissima beschikt bovendien over een prachtig assortiment vloertegels in het formaat 100×100 cm. Een welkome aanvulling op het huidige assortiment van Jos Haag. In totaal worden er bij de introductie maar liefst zeven tegelseries toegevoegd, waaronder de veelzijdige series Studio 50 en Promenade.

 

Vernieuwde showroom

Het assortiment van Serenissima is uiteraard te zien in de compleet vernieuwde showroom van Jos Haag. Hier worden de vele spraakmakende collecties en verrassende presentatiemogelijkheden optimaal getoond. Het assortiment zelf ervaren of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met je vertegenwoordiger.