Home > Berichten > Tegelbeurs in Lille groot succes

Tegelbeurs in Lille groot succes

Tegelbeurs in Lille

Begin juli was het weer zover, de door Saint-Gobain georganiseerde tegelbeurs. Tijdens dit jaarlijkse evenement krijgen verscheidene A-merken de kans hun laatste tegelcollecties te tonen. Een bijzonder evenement waar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van keramische tegels worden gepresenteerd. De beurs werd dit jaar voor de tweede achtereenvolgende keer gehouden in Lille. Wederom kan de beurs een groot succes genoemd worden en werden bezoekers getrakteert op vele prachtige collecties die veel goeds beloven voor het aankomende jaar.

Uiteraard was ook Jos Haag van de partij op de tegelbeurs in Lille. Wij hechten er veel waarde aan om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tegelmarkt te volgen. Wij willen onze klanten namelijk altijd bedienen met de meest actuele collecties. Dit doen wij onder andere door intensief contact met onze producenten te onderhouden. Een beurs als deze is daar een goed voorbeeld van.

Lille   Tegelbeurs Lille

Lille3   Lille4

Dealers

Naast contact met de producenten bieden wij van Jos Haag ook dealers een kijkje in de toekomst. Net als vorig jaar zijn een aantal dealers op uitnodiging meegereisd naar Frankrijk. Zo konden zij met eigen ogen alvast genieten van de aankomende tegelcollecties. Zij gaven hun ogen goed de kost en lieten zich graag inspireren voor hun eigen showroom. Er waren dan ook vele enthousiaste reacties op de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Wij kijken ernaar uit de nieuwste keramische tegels te mogen verwelkomen in ons assortiment!