Home > Berichten > Introductieactie JOS. tegels groot succes!

Introductieactie JOS. tegels groot succes!

JOS. introductieactie

Traditioneel is oktober dé woonmaand van het jaar. De herfst is immers voor consumenten een goede gelegenheid om veranderingen in huis door te voeren en het huis weer winterklaar te maken. Producenten spelen hier graag op in en presenteren in diezelfde periode graag de noviteiten voor de komende periode. Voor JOS. tegels was oktober woonmaand dit jaar een goede gelegenheid voor een unieke introductieactie rondom de nieuwe robuuste tegelserie JOS. Naturel hout.

Tijdens deze actie konden consumenten via een speciale actiewebsite een waardecheque aanvragen waarmee ze direct korting konden krijgen op hun nieuwe tegelvloer of -wand. Deze actie werd daarbij veelvuldig onder de consument onder de aandacht gebracht via onder andere social media en deelnemende verkooppunten. Bij deze aangesloten verkooppunten konden consumenten terecht om hun waardecheques in te wisselen.

JOS. tegels

In 2013 is JOS. geïntroduceerd als een merk met een oer Hollandse insteek. Geen gedoe, maar eenvoudig mooi en altijd kwalitatief hoogwaardige tegels. Inmiddels is deze gevestigde naam niet meer weg te denken in de tegelmarkt. De huidige collectie, inmiddels bestaande uit 9 series, is onderverdeeld in drie tegelstijlen: Beton, Natuursteen en Hout. Een compacte maar sterke en vooral goede collectie. Met verstand van zaken en oog voor kwaliteit. Fraai, makkelijk en toepasbaar voor elke ruimte in huis.

Meer weten over JOS. tegels of deze specifieke introductieactie? Neem dan contact met ons op.