Home > Berichten > Huisbeurs Tegelgroep Nederland: Piastrella Baldoria groot succes!

Huisbeurs Tegelgroep Nederland: Piastrella Baldoria groot succes!

Piastrella

Tegelgroep Nederland stond 30 november en 1 december in het teken van een echt tegelfestijn: “Piastrella Baldoria”. Geïnspireerd op ’s werelds grootste tegelbeurs werd een eigen en intieme variant in Andelst georganiseerd, geheel in Italiaanse setting.

Zo’n 300 retailers werden getrakteerd op de laatste en meest vernieuwende tegeltrends. Bijzondere producten in fraaie presentaties. Onder genot van diverse en smaakvolle Italiaanse gerechten passeerden verschillende primeurs de revue.

Jos Haag Tegelgroothandel

Jos Haag Tegelgroothandel presenteerde nieuwe tegelcollecties van maar liefst vier merken. Van CIR de serie New Orleans, met een karakteristiek steenmotief. Maar ook de betonserie Kotto XL van Emil Ceramica. Er was daarnaast aandacht voor de serie Passepartout van Verde1999 en van Ragno werden verschillende series uitgelicht. Houtseries Woodlike en Woodcraft baarden het meeste opzien.

Ook was het event in Andelst gekozen ter introductie van een nieuwe serie in de tegelcollectie van het succesvolle merk JOS. In twee kleuren werd een nieuwe naturel houtserie aan de collectie toegevoegd. Kijk voor meer informatie over JOS. ook op www.jostegels.nl.

Showroom 2020

Naast de nieuwste tegelseries was er ook volop aandacht voor de andere mogelijkheden die Tegelgroep Nederland biedt aan retailers. Zo was er een interessante presentatie over het concept SHOWROOM 2020. Dit door Tegelgroep Nederland bedachte en uitgewerkte concept biedt retailers de mogelijkheid hun tegels digitaal aan hun klanten te presenteren middels een interactieve showroom. Zowel online als in de fysieke showroom zorgt een digitale tegelbibliotheek voor een unieke beleving voor potentiële klanten.

Veel retailers reageerden enthousiast, waardoor dit bijzondere project naar verwachting in steeds meer showrooms vervolg zal krijgen in het nieuwe jaar. Meer weten? Neem dan contact met ons op.