Home > Nieuwe tegelseries van CIR

Nieuwe tegelseries van CIR

12 oktober 2015

Het uitgebreide assortiment is recentelijk verrijkt met maar liefst drie series van CIR. Er is gekozen om de series New York, Docklands & Chicago in de collectie op te nemen. Het realiseren van een actueel en uitgebreid assortiment is erg belangrijk voor Jos Haag. Deze tegelseries zijn dan ook zeker een aanwinst in het toch al zeer brede assortiment.

New York

De serie New York is een verrassende serie in steenmotief. Deze is in twee grijscombinaties verkrijgbaar (Soho & Wall Street) in de afmeting 10×20. Een afwisseling van tinten binnen deze combinaties zorgt voor een natuurlijk en speels effect.

Docklands

De serie Docklands is voorzien van een subtieler steenmotief, welke zorgt voor een betoneffect. Deze unieke serie is verkrijgbaar in vier tinten (Grey, Black, White & Brown) in de afmeting 8,6×35.

Chicago

Het steenmotief van de serie Chicago oogt natuurgetrouw in de kleuren Old Chicago. South Side & State Street. Deze laatste twee zijn verkrijgbaar in 10×20. De warm bruinoranje steentint van Old Chicago in 10×20, 20×20, 20×40, 40×40 en in het verrassende zeshoekformaat 24×27,7.

Net als de series New York en Docklands zeker een bijzondere serie die in elke toepassing zorgt voor een speels maar stijlvol effect. Meer weten over het uitgebreide assortiment van Jos Haag? Neem dan contact met ons op!

EERDER