Home > Nieuwe serie CIR Havana verkrijgbaar bij Jos Haag

Nieuwe serie CIR Havana verkrijgbaar bij Jos Haag

CIR Havana

14 december 2016

Met grote regelmaat voert Tegelgroothandel Jos Haag wijzigingen door om het uitgebreide assortiment zo actueel mogelijk te houden. Op die manier worden trends en ontwikkelingen in de markt steeds doorvertaald naar het actuele productaanbod. Ditmaal is er een fraaie tegelserie van de Italiaanse tegelproducent CIR toegevoegd. Deze tegelproducent staat naast kwaliteit bekend om haar originele dessins.

CIR Havana

De serie Havana is een bijzondere serie, geïnspireerd op de lange en architectonische geschiedenis van de Cubaanse hoofdstad. Juist de Zuid-Amerikaanse uitstraling met een moderne twist zorgt dat deze serie iedere wand of vloer een sfeervolle uitstraling geeft. Zo stralen de tegels in elke toepassing juist dat gastvrije, warme ontspannen gevoel uit. Een gegarandeerde blikvanger voor alle ruimtes in huis.

Formaten & dessins

De serie Havana is verkrijgbaar in vier formaten (10×20, 20×20, 20×40 en 40×40 cm), drie schaduwrijke kleuren (Malecon, Cohiba en Old mix) en drie bijzondere decors.  Uniek aan twee van deze decorseries is dat er geen sprake is van een mix van dessins, maar juist van een herhaald patroon (Floridata Blu en Floridata Verde). Op die manier creëer je een unieke wandtekening.

Meer weten over deze toevoeging aan het assortiment? Neem dan contact met ons op.

EERDER