Home > Nieuwe JOS. betonserie: Amsterdam

Nieuwe JOS. betonserie: Amsterdam

betonserie

1 juli 2016

Jos Haag Tegelgroothandel is voortdurend bezig haar uitgebreide assortiment te optimaliseren. Met grote regelmaat worden er dan ook nieuwe series toegevoegd, die aansluiten op de nieuwe trends en ontwikkelingen in de tegelmarkt. Onlangs is ook het assortiment van het merk JOS. verder uitgebreid. 

Recentelijk zijn de zeven huidige series van dit oer-Hollandse merk ondergebracht in drie tegelstijlen, Beton, Hout en Natuursteen. Aan de Tegelstijl Beton is nu de serie Amsterdam toegevoegd. Een betonserie met een authentieke uitstraling die zowel op wand en vloer toegepast kan worden voor een vintage twist in ieder interieur.

Verschillende formaten, structuren en kleurtinten

De serie is verkrijgbaar in verschillende formaten, structuren en kleurtinten. De afmeting 61,5×61,5 en 80×80 cm in Derby Vision, Derby Negro, Derby Gris en Derby Beige en bijpassende mozaïeken in 30×30 cm. Daarnaast in formaat 31×61 cm in Amsterdam Arena, Blanco, Gris en Vision en in decor Vision en Gris, alsmede het decor Gracia Blanco. Allen geschikt om onderling te combineren voor een unieke presentatie.

Meer weten over het assortiment van Jos Haag? Neem dan contact met ons op.

EERDER