Home > JOS. Warmhout biedt kwaliteit van de bovenste plank

JOS. Warmhout biedt kwaliteit van de bovenste plank

JOS. Warmhout sfeerfoto

11 juni 2018

JOS. Warmhout, de spiksplinternieuwe toevoeging aan de Tegelstijl Hout van JOS., mag eigenlijk niet ontbreken in uw assortiment. De natuurlijke uitstraling van hout is mateloos populair. Dankzij geavanceerde productietechnieken is deze ook uitermate goed te vangen in keramiek. Dat zie je, dat voel je en dat kun je bijna proeven.

 

Vijf smaken JOS. Warmhout

JOS. Warmhout combineert de charme van een houten vloer met de voordelen van keramiek. Denk bijvoorbeeld aan uitstekende hygiëne, onderhoudsvriendelijkheid en het beter laten renderen van vloerverwarmingssystemen. De tegel in plankformaat (89,7 x 22,2 cm) is exclusief bij Jos Haag verkrijgbaar in vijf verschillende smaken: Anise, Honey, Ginger, Hazel en Nut (alle in matte uitvoering).

 

JOS. Warmhout in vijf smaken

JOS. Warmhout in de smaken Anise, Honey, Ginger, Hazel en Nut. De kleuren op de foto kunnen afwijken van het origineel.

 

Display op maat

Voor JOS. Warmhout is een bijpassend display op maat ontwikkeld. Dit display is 72 cm breed en 65 cm diep en heeft in het ondervlak vijf sleuven voor het plaatsen van handzame panelen met daarop drie tegels. De achterwand is 140 cm hoog en voorzien van een aantrekkelijke sfeerfoto, het logo van JOS. en beknopte productinformatie. Het display is los verkrijgbaar.

 

JOS. Warmhout display

Display. Klik op de afbeelding om deze in hogere kwaliteit te downloaden (pdf) en te bekijken.

 

Meer weten over het uitgebreide assortiment van Jos Haag? Neem dan contact met ons op.

EERDER