Home > Goed schoonmaakadvies voorkomt veel vragen

Goed schoonmaakadvies voorkomt veel vragen

Schoonmaakadvies

25 maart 2016

Voor veel consumenten is de aanschaf van een keramische tegelvloer één van de belangrijkste van hun huis. Fraaie tegels zijn immers voor iedere ruimte een meerwaarde en door de prachtige plaatjes en deskundig advies in de showroom kijken ze vaak reikhalzend uit naar het moment dat de tegels eindelijk in hun huis liggen.

Van groot belang is dan dat de geleverde en verwerkte tegels precies zijn wat de consument voor ogen had en dat deze tegels ook op de lange termijn zo mooi blijven. Vaak geldt hier dat goed advies vanuit de showroom een hoop toekomstige vragen, en eventuele irritatie uit onbegrip, kan voorkomen.

Moeller Stone Care

Er bestaan immers verschillende producten voor het (dagelijks) onderhoud van keramische tegels. Bijvoorbeeld van Moeller Stone Care zijn er verschillende opties voor het verwijderen van voegsluier en bouwvuil, voor periodiek intensief onderhoud en voor normaal onderhoud. Het wijzen van de consument op deze opties en de voordelen hiervan vooraf bespreken zorgt dat de klant meteen weet waar hij of zij aan toe is.

Wil je meer weten over de producten van Moeller? Neem dan contact met ons op.

EERDER