Home > JOS. Tegels

JOS. Tegels

Jos tegels

Met JOS. tegels leg je de basis!

JOS. tegels werd in 2013 gelanceerd, maar is ontstaan uit bijna 40 jaar ervaring in de tegelmarkt. Een merk dat staat voor Nederlandse degelijkheid. Geen gedoe, maar eenvoudig mooi en goed met keramische tegels. JOS. biedt een compact maar sterke collectie van wand- en vloermogelijkheden. Toepasbaar in elke ruimte van je huis, van keuken tot slaapkamer.

JOS. staat voor kwaliteit dat helemaal niet duur hoeft te zijn.

Groot succes

Sinds haar lancering is JOS. een bekende naam geworden in de tegelmarkt. Een vliegende start die JOS. niet naar het hoofd is gestegen. JOS. houdt vast aan haar kernwaarden en blijft zorgen voor kwalitatief hoogwaardige tegels. Deze voldoen altijd aan alle gestelde normen die gelden voor de Europese Unie. En ze zijn altijd breed toepasbaar. Een zekerheid die wordt onderbouwd met uitgebreide productspecificaties.

Nog steeds tegen een eerlijke prijs, zodat iedereen van de mooie tegels van JOS. kan genieten. Het enige wat is veranderd, is het assortiment. Inmiddels is dit door het grote succes namelijk uitgebreid tot maar liefst zes series. Van stijlvol beton tot warm hout, JOS. heeft het allemaal.

Duurzaam

Naast een goede prijs en kwaliteitverhouding hecht JOS. veel waarde aan duurzaamheid. Van nature zijn tegels een zeer duurzaam product, gemaakt uit de oerelementen. JOS. kiest altijd voor hoogwaardige grondstoffen zodat haar tegels zo duurzaam blijven en jarenlang meegaan. En gecombineerd met energiebesparende vloerverwarming wordt een vloer van JOS. nog duurzamer.

Wil je meer weten over JOS.? Ga dan de JOS. website!